Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αεπ Καραγιαννιων-Μακεδονικος Κοζάνης 2-0

Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Α.Ε. Ποντίων - Μακεδονικός Κοζάνης 2-0

Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη για την ΑΕΠ η οποία αύξησε την διαφορά της από την δεύτερη στην βαθμολογία ΑΕΚ στους οκτώ βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είχαν 16 τελικές έναντι 4 των φιλοξενούμενων οι πόντιοι δυσκολεύτηκαν να ανοίξουν το σκορ μια και οι φιλοξενούμενοι είχαν σε καλή μέρα τον Πάντο και παραλίγο να κάνουν την ζημιά πριν γίνει το 2-0 (οριζόντιο δοκάρι με τον Λάμπρου).

Το φιλμ του αγώνα:

3΄ ο Συμεωνίδης θα πασάρει στον Σαββούδης προσποιήσεις μέσα στην περιοχή αδύναμο σουτ μπλοκάρει ο Πάντος.

10΄ από αριστερά ο Ακριτίδης θα περάσει δύο αντιπάλους σέντρα κοντρόλ με το στήθος του Σαββούδη πάσα στον Παπαγαθονίκου σουτ ωραία απόκρουση του Πάντου.

13΄ φάουλ από τα 25 περίπου μέτρα γρήγορη εκτέλεση με πάσα ο Τσαγκαλίδης σουτάρει απόκρουση Πάντου.

17΄ σουτ του Αντωνόπουλου μπλοκάρει ο Βίδρας.

19΄ γέμισμα από την άμυνα του Μακεδονικού ο Ζαχαριάδης παίρνει την κεφαλιά έξω απ’ την περιοχή ο Ματούλας θα μπει στην περιοχή πέφτει στο έδαφος διαμαρτυρίες για πέναλτι ο κύριος Γεωργιάδης θα δείξει τίποτα.

22΄ κάτοχος της μπάλας ο Παπαγαθονίκου μέσα στην περιοχή πλασάρει ο Πάντος αποκρούει.

25΄ επίθεση από δεξιά για τους γηπεδούχους ο Λιάμης θα βγάλει τον Συμεωνίδη στην πλάτη της άμυνας μέσα στην περιοχή πλασέ η μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.

31΄ ο Κείσογλου από αριστερά θα πιάσει δυνατό σουτ ο Πάντος θα απογειωθεί και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στο ¨Γ¨ της εστίας του με τα ακροδάχτυλα θα βγάλει σε κόρνερ.

47΄ γέμισμα του Συμεωνίδη από τα δεξιά ο Κιβρακίδης δεν θα πιάσει καλά κεφαλιά έξω απ’ την περιοχή η μπάλα θα πάει στον Κείσογλου σουτ παρέμβαση του Τρομπούκη ξεγελιέται ο Πάντος 1-0.

61΄ ο Συμεωνίδης θα βγάλει μπαλιά στον Κείσογλου ο οποίος μόνος απέναντι από τον Πάντο θα πλασάρει στην αγκαλιά του.

62΄ πάσα του Συμεωνίδη στον Παπαγαθονίκου σουτ μέσα στην περιοχή εκ νέου ο Πάντος με τα πόδια θα αποκρούσει.

63΄ ο Πάντος διώχνει την μπάλα προς το κέντρο παρέμβαση του Ίττη με το κεφάλι τροφοδοτεί τον Σαββούδη ο οποίος βγαίνει τετ α τετ πλασέ με το πόδι ο Πάντος σε κόρνερ.

64΄ σέντρα από δεξιά του Παπαγαθονίκου μέσα στην μικρή περιοχή ο Κείσογλου θα κάνει κεφαλιά ο Πάντος θα πραγματοποιήσει νέα μεγάλη επέμβαση.

68΄ στην αντεπίθεση με τον Λάμπρου μέσα στην περιοχή σουτ ο Βίδρας διώχνει ψηλά σε κόρνερ.

76΄ σέντρα του Κουτούλα η μπάλα μέσα και πλάγια στην περιοχή στον Λάμπρου σουτ οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

79΄ γέμισμα του Λιάμη απ’ τον χώρο του κέντρου ο Πάντος δεν κάνει έξοδο ο Κείσογλου με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά κάνει το 2-0.

83΄ ο Κείσογλου θα βγάλει μπαλιά στον Παπαγαθονίκου ο οποίος πλασάρει η μπάλα βασανιστικά δίπλα από το κάθετο αριστερό δοκάρι άουτ.

Διαιτητής ο κ. Γεωργιάδης με βοηθούς τους κα. Φραντζοπούλου και κ. Εμμανουήλ. 

ΑΕΠ: Βίδρας Πασχαλίδης Δημητριάδης Ίττης (70΄  Ντούκα ) Ακριτίδης Συμεωνίδης ( 80΄ Ζερβανταρίδης) Κείσογλου Σαββούδης Παπαγαθονίκου Τσαγκαλίδης (62΄  Κουτσομήτρος)  Λιάμης

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Πάντος Λέκα Κιβρακίδης Κοτταρίδης Σ. Αντωνόπουλος Ματούλας Νικολάου Ζαχαριάδης (80΄ Μπάκανος) Τρομπούκης Κ. (64΄ Κουτούλας) Μαλούτας Πηγαδάς (66΄ Λάμπρου) .  

ΠΗΓΗ:www.aepkaragiannion.gr

Φωτογραφίες:

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων