Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μεγάλο διπλό για την Αεπ Καραγιαννίων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!!





                  Κοζάνη - Α.Ε. Ποντίων 0-1


Μεγάλο διπλό για την ΑΕΠ μέσα στην Κοζάνη σε ένα πραγματικό ντέρμπι
οι πόντιοι απέδρασαν με το τρίποντο με γκολ του Σαββούδη. Μπροστά σε περίπου 400 φιλάθλους, από τη μία η ομάδα της Κοζάνης, η οποία παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ξεκίνησε την σεζόν με «στραβοπάτημα», αφού δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το σημερινό ματς. Από την άλλη η Α.Ε. Ποντίων πανηγύρισε «δεόντως» την νίκη της, αφού ξεκίνησε ιδανικά την χρονιά και ενόψει της συνέχειας μπορεί να «χαμογελάει».
Το φιλμ του παιχνιδιού.
8΄ ο Δούμας σεντράρει από τα αριστερά και ο Παπαδόπουλος πιάνει δυνατό σουτ στην κίνηση, αναγκάζοντας τον Κυριακίδη να μπλοκάρει την μπάλα.
17΄λεπτό, ο Ακριτίδης σεντράρει, ο Ντούκα αφήνει έξυπνα την μπάλα στον Κεΐσογλου, ο οποίος θα δοκιμάσει το σουτ, με τον Τζόρτζεβιτς να μπλοκάρει σταθερά.
18΄ ο Τσικόπουλος μακρινό σουτ όμως η μπάλα θα καταλήξει στην αγκαλιά του Κυριακίδη.
34΄ ο Παπαγαθονίκου  με ατομική προσπάθεια θα φτάσει απέναντι από τον Τζόρτζεβιτς, θα «σπάσει» την μπάλα για τον Ντούκα όμως ο τερματοφύλακας της Κοζάνης με εκτίναξη θα πιάσει την μπάλα, «σώζοντας» την ομάδα του.
41΄ο Τσαγκαλίδης έπειτα από ατομική προσπάθεια θα πιάσει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Κυριακίδη και πάλι να μπλοκάρει την μπάλα.
43΄ έπειτα από μπαλιά του Πιρέ, ο Παπαδόπουλος θα βγει απέναντι από τον Κυριακίδη, αλλά το σουτ που θα δοκιμάσει θα περάσει ψηλά άουτ.
Στο δεύτερο μέρος η Α.Ε. Ποντίων πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας την Κοζάνη, με το ξεκίνημα της ανάπαυλας, σ’ ένα φτωχό από συγκομιδή φάσεων δεύτερο ημίχρονο. Από την μία οι παίχτες του Γιάννη Σαμαρά κυνηγούσαν το γκολ, ενώ από την άλλη οι παίχτες του κύριου Παπαδόπουλου, έδειχναν περισσότερο χαμένοι και χωρίς επιλογές στο παιχνίδι τους.
56΄ ο Κουτσομήτρος με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ θα απειλήσει την αντίπαλη εστία με τον Τζόρτζεβιτς να μπλοκάρει και πάλι τη μπάλα.
66΄ ο Παπαδόπουλος με κάθετη μπαλιά θα βρει πολύ όμορφα τον Παπαγαθονίκου, ο οποίος θα βγει μόνος του απέναντι στον Τζόρτζεβιτς, αφού πρώτα «έσπασε» το τεχνητό οφ Σάιτ, θα πασάρει στον Σαββούδη, ο οποίος σε κενή εστία θα σουτάρει από διαγώνια θέση, γράφοντας το 1-0.
70΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τραυλού δεν ανησύχησε τον Κυριακίδη, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα.
71΄ ο Σαββούδης θα παίξει το 1-2 με τον Κουτσομήτρο, με τον τελευταίο να σουτάρει δυνατά και τον Τζόρτζεβιτς να μπλοκάρει σταθερά.
79΄ ο Κοντογουλίδης έπειτα από ατομική προσπάθεια θα σουτάρει με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα χέρια του Κυριακίδη.
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Ζούγρας με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργιάδη και Τζιουβάρα Θ.
ΚΟΖΑΝΗ: Ντόρτεβιτς  Στεργιόπουλος Τραυλός Κοντογουλίδης  Χόκσα  Τσικόπουλος  Τσαγκαλίδης (66΄ Γκούμας) Αρπακιάς (76΄ Παπακωνσταντίνου) Παπαδόπουλος (76΄ Καζαντζίδης) Δούμας Πιρέ
ΑΕΠ: Κυριακίδης  Ντούκα Τσίλης  (64΄ Ίττης)  Ζερβανταρίδης  (64΄ Λιάμης) Πασχαλίδης  Παπαδόπουλος  Κουτσομήτρος  Ακριτίδης  Παπαγαθονίκου  Σαββούδης  (89΄ Αλεξανδρής) Κείσογλου








ΠΗΓΗ : http://aepkaragiannion.gr

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων