Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άνετο πέρασμα με ωραίο ποδόσφαιρο για την ΑΕΠ.



Α' ΕΠΣΚ: ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ - ΑΕΠ 1-4

Άνετο πέρασμα με ωραίο ποδόσφαιρο για την ΑΕΠ.

 

Με δύο γκολ του Αποστολίδη και από ένα των Τραπεζανλίδη και Μαλούτα η ΑΕΠ πέρασε εύκολα από το Λιάππειο χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες από την νεανική γηπεδούχο ομάδα των Κοίλων.

Οι παίκτες της ΑΕΠ για ένα ακόμη παιχνίδι είχαν την συντριπτική κατοχή της μπάλας και με καλή κυκλοφορία δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Σταυρίδη σημειώνοντας τέσσερα γκολ..

 

Το φιλμ του αγώνα:
2΄ στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση τους οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ όταν ο Τραπεζανλίδης από δεξιά θα στρώσει στον Αποστολίδη ο οποίος με σουτ θα κάνει το 0-1.
9΄ ο Ζερβανταρίδης θα περάσει κάθετη μπαλιά στην περιοχή ο Μαλούτας θα αφήσει την μπάλα κάτω απ’ τα πόδια του στον Αποστολίδη δυνατό σουτ η μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
15΄κόρνερ με εκτελεστή τον Πασχαλίδη στο πρώτο δοκάρι κεφαλιά του Ζερβανταρίδη η μπάλα θα πάει στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Αποστολίδης με σουτ θα κάνει το 0-2.
30΄ σουτ του Τραπεζανλίδη μπλοκάρει ο Σταυρίδης.
44΄ φάουλ με εκτελεστή τον Παπαιωάννου για τον Πάοκ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
48΄ σουτ του Αντάμη μπλοκάρει ο Βίδρας.
50’  ο Πασχαλίδης θα περάσει δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα θα φύγει όμως πλάγια και το σουτ που θα κάνει θα χτυπήσει από την εξωτερική πλευρά των διχτύων.
57΄ κόρνερ Πασχαλίδη στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά Μαλούτα και 0-3.
62΄ σέντρα Τσίλη από δεξιά σουτ στην κίνηση του Τραπεζανλίδη η μπάλα στην αγκαλιά του Σταυρίδη.
70΄ το ομορφότερο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του αγώνα όταν από τον χώρο του κέντρου και την αριστερή πλευρά ο Δουγαλής θα παίξει το 1-2 με τον Πασχαλίδη αυτός θα βγάλει παράλληλη συρτή σέντρα και ο Τραπεζανλίδης στην κίνηση θα κάνει το 0-4. 
78΄ ο Δουγαλής θα βγάλει εκ νέου πλάγια στον Πασχαλίδη σέντρα στο πρώτο δοκάρι θα πεταχθεί ο Αποστολίδης το σουτ θα πέρασει δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.
91΄ στην επίθεση οι γηπεδούχοι σέντρα από αριστερά ο Πασχαλίδης ενώ φαίνεται ότι ελέγχει την μπάλα στον αέρα θα κάνει κοντρόλ με το στήθος η μπάλα θα πέσει στο έδαφος θα παρεμβληθεί ο Αθανασιάδης και με σουτ θα σημειώσει το γκολ της τιμής 1-4.

ΠΑΟΚ Κοίλων: Σταυρίδης, Μυλωνάς, Γκαζέλης, Τσανακτσίδης, Τιούλης, Καραγιώργος, Αθανασιάδης, Τζημόπουλος (65΄ Σαλονικίδης), Ευθυμιάδης, Αντάμης (51΄ Κικίρης), Παπαιωάννου (61΄ Αροσβίλι).

Α.Ε.Π. Καραγιαννίων: Βίδρας, Duka, Πασχαλίδης, Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης (67΄ Δουγαλής),  Ιττής (70΄ Κείσογλου), Μαλούτας (80΄ Γκέτσιος), Παπαδόπουλος, Τραπεζανλίδης,Αποστολίδης, Τσίλης.


Διαιτητής: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Βοηθοί: ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΠΑΚΑΤΑΡΗ


Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων