Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ.

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, στις 17:20 η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαίδας, ενημερώθηκε από Πολιτικό Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας κ. Κάτανα Ηλία και στην συνέχεια από τον κ. Ασλανίδη Πρόδομο Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας για να συνδράμει με τις δυνάμεις της, στην έρευνα της αγνοούμενης γυναίκας στην ευρύτερη περιοχή της Ξηρολίμνη Κοζάνης
Στις 18:45, 4μέλη αποστολή της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαίδας με ένα όχημα 4Χ4 βρισκόταν ήδη στο σημείο έρευνας.
Στις 19:30 με την συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , της Ελληνικής Αστυνομίας ( Ο.Π.Κ.Ε ),της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Κοζάνης, την Ε.Ο.Δ. Κοζάνης και κατοίκων της περιοχής, η αγνοούμενη γυναίκα εντοπίστηκε σε απόκρημνη περιοχή από μέλη της Ε.Ο.Δ Κοζάνης και Πυροσβέστες .
Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα οργανώθηκε επιχείρηση μεταφοράς της γυναίκας μέχρι το σημείο όπου ήταν δυνατόν, να την παραλάβει ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β, προκειμένου να διακομιστεί στο Μαμάτσειο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κοζάνης.
Δυστυχώς η γυναίκα τις πρώτες πρωινές ώρες κατέληξε στο Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.


Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων