Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανετη νικη της ομαδας μας και παντα ψηλα στην βαθμολογια!






ΑΕΠ – ΑΕ ΕΛΙΜΕΙΑΣ 4-2

Χαλαρά και χωρίς ιδιαίτερη πίεση η ΑΕΠ νίκησε την φιλότιμη ομάδα της Ελίμειας με σκορ 4-2. Οι γηπεδούχοι χωρίς να πιάσουν κάποια σπουδαία απόδοση έχοντας την κατοχή της μπάλας νίκησαν σε ένα ακόμα παιχνίδι και παραμένουν στο κυνήγι του πρωτοπόρου Εορδαικού.  

Το φιλμ του αγώνα.

5΄ ο Τραπεζανλίδης θα σουτάρει έξω απ’ την περιοχή η μπάλα πάνω απ’ τον Γρηγοριάδη στα δίχτυα 1-0.
9΄ φάουλ από τα αριστερά με τον Μελισσινό για την Ελίμεια η μπάλα λίγο πάνω απ΄ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
15΄ ωραία ενέργεια από το Μελισσινό σουτ έξω απ’ την περιοχή η μπάλα θα σκάσει μπροστά απ’ τον Παπαγερίδη και γκολ 1-1.
28΄ φάουλ του Ίττη η μπάλα θα αποκρουσθεί προσωρινά από τον Γρηγοριάδη το ριμπάουντ ο Σαββούδης με σουτ 2-1.
42΄φάουλ από τον Γκέτσιο κεφαλιά από τον Ίττη η μπάλα στο κεφάλι του Γρηγοριάδη στην συνέχεια σουτ του Μετικάνου ωραία θα αποκρούσει ο Γρηγοριάδης.
44΄ σουτ του Σαββούδη έξω απ’ την περιοχή ο τερματοφύλακας δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει την μπάλα ο Τραπεζανλίδης με σουτ το 3-1.
57΄ κάθετη μπαλιά του Μελισσινού στον Μανιάκα μέσα στην περιοχή κακός υπολογισμός από τον Παπαγερίδη που θα ανατρέψει τον παίκτη της Ελίμειας στο πέναλτι θα ευστοχήσει ο Μαλούτας 3-2.
77΄ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους σε φάουλ με τον Ίττη η μπάλα λίγο άουτ από των συμβολή των δοκών του Γρηγοριάδη.
78΄ παράλληλη σέντρα του Τσίλη σουτ στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής ο Παπαδόπουλος πάνω στη γραμμή θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.
79΄ ωραία ο Ίττης θα ελιχθεί από πλάγια αποφεύγοντας δύο αντιπάλους σουτ απόκρουση των αμυντικών η μπάλα στον Αντάμη ο οποίος με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι μεριά των διχτύων κάνοντας το τελικό 4-2.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Διαμαντής Γ. με βοηθούς του κ. κ. Στρατούδη και Ντούλε  χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΑΕΠ (Σαμαράς Ιωάννης) Παπαγερίδης Τσίλης Δημόπουλος Θ. (57΄ Durmishi)   Δημητριάδης Ζερβανταρίδης Ίττης Παπαδόπουλος Μετικάνος Τραπεζανλίδης (70΄ Δημόπουλος Τ.) Σαββούδης Γκέτσιος (77΄ Αντάμης)

ΑΕ Ελίμειας (Παπαζήσης Βασίλειος) Γρηγοριάδης Ξανθόπουλος Τσιώγκας Γιαπράκας Μανώλας Μανιάκας (70΄ Πήττας) Μελισσινός Ζιάγκας Δαλαμάνος Καρανάνος Καλύβας (81΄ Ρούσης)

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η Διοίκηση της ομάδας μαζί με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα για το 2015 η οποία ήταν προσφορά των ζαχαροπλαστείων του κ. Σιδηρόπουλου Γεωργίου στην Πτολεμαίδα τον οποίο και ευχαριστεί.
Επίσης η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί και την Διεύθυνση του καταστήματος «ρακοζαλάδες» στην Κοζάνη για την παραχώρηση του χώρου του κα

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων