Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α.Ε.Π. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ



ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Το Δ.Σ. της ΑΕΠ Καραγιαννίων μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον κ. Δημητριάδη Γιώργο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του προπονητή κ. Γιάννη Σαμαρά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και έχοντας σαν κοινό στόχο την εξέλιξη της ομάδας, τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχίες και ήμαστε σίγουροι ότι με τον κ. Σαμαρά στο τιμόνι της ομάδας, θα επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από το να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο η ομάδα και μια καλύτερη πορεία από την προηγούμενη χρονιά. 
Ο Γιάννης Σαμαράς Γρεβενιώτης στην καταγωγή είναι γεννημένος την 26-5-1983 και ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνισθεί στον Πυρσό Γρεβενών, Ηρακλή Θεσσαλονίκης (με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη), ΗΛΤΕΞ/Λύκοι, Θέρμη, Αναγέννηση Επανωμής και
ΠΑΣ Γιάννινα.
Απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την προπονητική και ανέλαβε ως προπονητής την ομάδα του Πυρσού Γρεβενών (2 χρόνια), και ως βοηθός προπονητή στα Γρεβενά Αεράτα για (2 χρόνια). 




ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



Το Δ. Σ. της ΑΕΠ Καραγιαννίων ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Δημητριάδη για τη συνολική προσφορά του στην ομάδα μας.
 Ο Γιώργος Δημητριάδης είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας εξαίρετος άνθρωπος, ο οποίος κοσμεί με την παρουσία του το τοπικό ποδόσφαιρο.
 Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΠ εύχεται από καρδιάς στον Γιώργο προσωπική,  οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες στην ήδη πλούσια και επιτυχημένη προπονητική του καριέρα
. Να είναι σίγουρος ότι στα Καραγιάννια έχει μόνο φίλους.

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων