Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Πάλη (Κρότων) συνεχίζει να κάνει περήφανη την Ξηρολίμνη!ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΞΗΡΟΛΙΜΝΙΩΤΕΣ (ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Κρότων Κοζάνης είναι γνωστός τις τελευταίες δεκαετίες για τις πρωτιές των αθλητών του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο διεθνή χώρο.
 Επί σειρά ετών ο Κρότων, 1ος πολυνίκης σύλλογος πανελλαδικά με προπονητή τον κ. Τσαούση και με αθλητές όπως ο Πολυχρονίδης, ο Παγκαλίδης, ο Τσανίδης, ο Θεοδοσιάδης, ο Μουρατίδης και πολλούς άλλους έχει τιμήσει την πόλη της Κοζάνης και την Δυτική Μακεδονία.
 Σήμερα αυτή παράδοση συνεχίζει με προπονητή τον Στάθη Θεοδοσιάδη, πρωταθλητή στα 60 κιλά, που προπονεί το σύνολο των παλαιστών καθημερινά. Συνέχεια στις επιτυχίες Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που έγινε στις 22 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα, συμμετείχε ο Παλαιστικός Σύλλογος Κοζάνης «Κρότων».
 Ειδικότερα έλαβε μέρος με 3 αθλητές, οι οποίοι κρέμασαν στο στήθος τους, τρία χρυσά μετάλλια. Στα 60 κιλά ο Παναγιώτης Ξυνόπουλος, στα 96 ο Κώστας Φωτιάδης και στα 120 κιλά ο Τάσος Φωτιάδης, ενώ ο σύλλογος κατέλαβε την 4η θέση στο γενικό σύνολο. Επίσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων που έγινε στις Σέρρες, στις 5-4-2014 ο Τορτοπίδης Παύλος καταγάγει δεύτερος στα 47 κιλά, ο Νικολαΐδης Δημήτρης τρίτος στα 59 κιλά, ο Ξυνόπουλος Γιάννης τρίτος στα 73 κιλά, ο Τζαμπασλής Χαράλαμπος πέμπτος στα 73 κιλά, ο Πολυχρονίδης Κωνσταντίνος έκτος στα 66 κιλά, ενώ ο σύλλογος καταγάγει δεύτερος στο σύνολο.

Ο σύλλογος δραστηριοποιείται στο ΔΑΚ Κοζάνης.
*Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έρθει σε επικοινωνία καθημερινά απόγευμα μετά τις 5:30. – Προπονητής Στάθης Θεοδοσιάδης, τηλ.6936929312
- See more at: http://www.kozan.gr/post/155298#sthash.idYTeudZ.dpuf

ΑΠΟ : http://www.kozan.gr/post/155298

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων