Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ (ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 18ης ΜΑΙΟΥ.



Φίλες και φίλοι,

Μετά από μια τετραετία, που κρατήθηκα μακριά από φανφαρονισμούς και ανούσιες χειραψίες,μπορώ σεμνά να καυχηθώ,ότι το πιο σημαντικό που κατάφερα είναι να κάνω ευτυχισμένα τα παιδιά και τη νεολαία της Ξηρολίμνης!

Με τις ποδηλατοβόλτες,τις βραδιές ψυχαγωγίας και στα δύο πάρκα, τις παρουσιάσεις βιβλίων και παραμυθιών διασκεδάσαμε και κάναμε ουσιαστικές γνωριμίες.

Η αίθουσα εκδηλώσεων ,την οποία παρέλαβα ξεχασμένη και κλειστή, επισκευάστηκε, καθαρίστηκε και δόθηκε στον κόσμο με εκθέσεις αγιογραφίας, ζωγραφικής ,φωτογραφίας και χειροποίητων ειδών.

Το χωριό είναι πεντακάθαρο  χάρη σε προσωπική εργασία, εθελοντική προσφορά των κατοίκων και επιμονή προκειμένου να έρχονται συνεργεία του δήμου πιο τακτικά. Επίσης τοποθετήθηκαν κάδοι ανακύκλωσης σε πολλά σημεία.

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (παλιό Δημοτικό Σχολείο)τοποθετήθηκαν κουζίνα,τραπεζοκαθίσματα,μπάνια,καθρέπτες και διακοσμητικά.

Δημιουργήθηκαν  γήπεδα μπάσκετ στο νέο πάρκο στο Γεράκι και στην αυλή του παλιού δημοτικού.

Διοργανώθηκαν ημερίδες και συνέδρια με ενδιαφέροντα θέματα για την ενημέρωση των Ξηρολιμνιωτών.

Φτιάξαμε κιόσκια, αυτόματο πότισμα για τα λουλούδια και τα δέντρα και στάσεις για τα λεωφορεία.

Εντάξαμε την πέτρινη βρύση στο πρόγραμμα Leader και δημοπρατήθηκε η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του χωριού μέσω του ΕΣΠΑ.

Προσφέρθηκε δωρεάν  ασύρματο ίντερνετ wi-fi  στους κατοίκους και συνεχής ενημέρωση για τα πεπραγμένα μέσω της σελίδας στο διαδίκτυο : www.xirolimni.blogspot.com

Τοποθετήθηκε φωτισμός στην ταχυδρομική θυρίδα και έγινε  αρτιότερη η  φωταγώγηση των  πλατειών του οικισμού μας. Άλλωστε φροντίζω προσωπικά για τη συχνή αλλαγή στις λάμπες(κοινόχρηστος ηλεκτροφωτισμός).

Εξερευνήθηκαν τα σπήλαια στο βουνό μας, στο οποίο επιπλέον σχεδιάζω τη δημιουργία ορειβατικών μονοπατιών και αναρριχητικών πεδίων στα βράχια.

Το χωριό έγινε στάση ποδηλατών από όλο τον κόσμο ,στους οποίους προσφέρθηκε δωρεάν φιλοξενία στο παλιό δημοτικό.

Στο αγροτικό ιατρείο τοποθετήθηκε ψύκτης νερού καθώς και τηλεόραση στην αίθουσα αναμονής.
Εντυπωσιακές σημαίες στολίζουν πια την κοινότητα Ξηρολίμνης και το παλιό πάρκο.
Διαπλατύνθηκε ο  κοινοτικός δρόμος Ξηρολίμνης –Σκήτης.

Έχει γίνει σήμανση οδών και έχουν μπει προειδοποιητικές πινακίδες καθώς και πινακίδες υποδοχής στις εισόδους του χωριού.

Μια φορά το χρόνο υπάρχει μέριμνα για την αποκατάσταση οδοστρώματος(λακκούβες) με ασφαλτόστρωση όπως και για την αγροτική οδοποιία.

Ήρθε τώρα λοιπόν η σειρά μου ταπεινά να σας ζητήσω να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 με τον συνδυασμό “Ενότητα για τo Δήμο Κοζάνης” του Λάζαρου Μαλούτα.

Άλλωστε μαζί υψώνουμε τους πόθους μας και πλάθουμε τα όνειρά μας !

Ευχαριστώ,
Κυριαζίδης  Φίλιππος(Άκης)
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ξηρολίμνης και εκ νέου υποψήφιος







Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων