Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ - ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ.ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ






 ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ - ΑΕΠ – 1-0

Άδικη ήττα (με τον τρόπο που προήλθε) για την ΑΕΠ από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Εορδαικό.
Οι φιλοξενούμενοι παίκτες της ΑΕΠ στήθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο από τον προπονητή της ομάδας πήραν άριστα αμυντικά εξουδετερώνοντας κάθε επικίνδυνη φάση για την εστία τους έκαναν κατάθεση ψυχής αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς δεν υπολόγισαν τον διαιτητή του αγώνα.
Σε ένα κακό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις παραφωνία του αγώνα ο διαιτητής Κουτσώνας ο οποίος μάλλον νόμιζε ότι σφυρίζει σε αγώνα μπάσκετ και σε κάθε επαφή των παικτών γινόταν πρωταγωνιστής δίνοντας σωρηδόν κάρτες (10 κίτρινες σε παίκτες της ΑΕΠ και πέντε σε παίκτες του Εορδαικού) με αποτέλεσμα να αφήσει με 9 παίκτες την ΑΕΠ και με 10 τον Εορδαικό, ενώ σε πολλά σημεία του αγώνα έδειχνε να τα έχει χαμένα και να μη βρίσκεται στο γήπεδο.

Φάσεις και γκολ:
15΄ φάουλ για τους γηπεδούχους εκτελεσμένο μέσα στην περιοχή κεφαλιά του Προσκυνητόπουλου πάνω απ’ τα δοκάρια.
25΄ γέμισμα στην περιοχή του Εορδαικού από τον Βάλλα ο Ζερβανταρίδης θα προσπαθήσει να πάρει την κεφαλιά θα μαζέψει ο Περπερίδης.
35΄ γέμισμα στην περιοχή της ΑΕΠ ο Τσακώνης θα σουτάρει η μπάλα πάνω απ’ τα δοκάρια.
52΄ ο Θεοδωρίδης θα κάνει κούρσα από αριστερά θα βγάλει σέντρα λίγο πριν η μπάλα φτάσει στον Παπακωνσταντίνου θα διώξει ο Περπερίδης.
55΄ ο Συμεωνίδης θα πάρει την μπάλα απ’ το χώρο του κέντρου θα μπει από πλάγια αριστερά στην περιοχή θα κάνει σέντρα η μπάλα θα βρει το κολλημένο στο σώμα χέρι του Σαββίδη και ο ρέφερι μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών των φιλοξενουμένων θα δείξει πέναλτι.
Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μαυροματίδης και θα κάνει το 1-0.
65΄ σπουδαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κλειδώσουν το ματς όταν ο Σερσέμης θα κάνει σέντρα από δεξιά στην πορεία της μπάλας ο Μαυροματίδης θα πιάσει την κεφαλιά εντυπωσιακή επέμβαση του Κωστή.
68΄ η ΑΕΠ θα απειλήσει με τον Μετικάνο ο οποίος θα εκτελέσει φάουλ από τα είκοσι πέντε περίπου μέτρα και θα αναγκάσει τον Περπερίδη να απογειωθεί και να αποσοβήσει την ισοφάριση.  
Διαιτητής του αγώνα ο Κουτσώνας για τον οποίο τα προείπαμε, βοηθοί οι κ. κ. Γεωργιάδης ελέγχεται για την φάση της δεύτερης κίτρινης στον Βάλλα και Ξενακίδης πολύ καλός.

ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ (Τσαγκαλίδης) Περπερίδης Προσκυνητόπουλος (60΄ Παπαδόπουλος) Ακριτίδης Α Τσαγκαλίδης Π. (89΄ Δαλκερανίδης)  Πακάλτσης Τσαγκαλίδης Η. Συμεωνίδης Σερσέμης Μαυροματίδης Τσακώνης (54΄ Σουγιουλτζής) Χαιτίδης.

ΑΕΠ (Δημητριάδης) Κωστής Τσίλης Βάλλας Σαββίδης Ζερβανταρίδης Αλεξανδρής Παπακωνσταντίνου Μετικάνος  Παυλίδης Αντάμης Θεοδωρίδης 



Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων