Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ - ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ - ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.





ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ – ΑΕΠ  1-3

ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ.

Μόνο για ένα ημίχρονο ήταν καλή σήμερα το απόγευμα η ΑΕΠ απέναντι στο νεανικό συγκρότημα του Άρη Μαυροπηγής. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο προηγήθηκαν πολύ νωρίς – μόλις στο 12΄ το σκορ ήταν 0-2 – έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αδικαιολόγητα « έκατσαν » και απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους τον κόσμο τους που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν παρόν.

Φάσεις και γκολ του αγώνα:
1΄ ο Μετικάνος απ’ το χώρο του κέντρου θα βρει αριστερά τον Θεοδωρίδη αυτός θα κινηθεί γρήγορα θα σουτάρει με δύναμη αλλά η μπάλα θα περάσει πάνω απ’ τα δοκάρια.
3΄ ο Μπάρμπας Γρ. θα βγάλει σέντρα αλλά για λίγο ο Μπάρμπας Ανασ. δεν θα βρει την μπάλα η οποία θα περάσει πλάγιο.
5΄ ο Μελισσινός θα βγάλει παράλληλα σέντρα κεφαλιά ο Ζερβανταρίδης απόκρουση ο Βαρβαρούσης το ριμπάουντ ο Αλεξανδρής και με πλασέ το 0-1.
12΄ φάουλ από τα τριάντα περίπου μέτρα εκτελεί ο Μετικάνος η μπάλα χτυπάει στο τοίχος στρώνεται στο Μελισσινό ο οποίος με σουτ από πλάγια και το ύψος του πέναλτι θα κάνει το 0-2.
15΄ επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων με τον καλύτερό τους παίκτη Κεΐσογλου σουτ από τα είκοσι μέτρα λίγο άουτ.
17΄  κόρνερ με εκτελεστή το Θεοδωρίδη από τα αριστερά η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά Αλεξανδρή η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
22΄ φοβερή ενέργεια από το Βάλλα ο οποίος από το χώρο του κέντρου θα κινηθεί θα φτάσει απέναντι από τον τερματοφύλακα λίγο πλάγια δυνατό σουτ σωτήρια απόκρουση.
41΄ ο Θεοδωρίδης από έξω πλάγια αριστερά θα περάσει τρεις αντιπάλους του  θα βγάλει σέντρα αλλά εκεί δεν θα βρεθεί κανείς συμπαίκτης του για να κάνει το γκολ.
42΄ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Κεΐσογλου να σουτάρει και να αναγκάζει τον Ζηνόβιο να αποκρούσει δύσκολα στην γωνία του.
65΄ ο Μετικάνος θα αναπτυχθεί από τα δεξιά θα βγάλει σέντρα στο πίσω δοκάρι και ο επερχόμενος Θεοδωρίδης με κεφαλιά θα κάνει το 0-3.
80΄ δυνατό σουτ του Μελισσινού ωραία απόκρουση απ’ τον Βαρβαρούση στην γωνία του.
83΄ οι γηπεδούχοι θα μειώσουν όταν στο χώρο του κέντρου ο Σαββούδης θα κάνει λάθος μεταβίβαση η μπάλα θα φτάσει στον Κεΐσογλου ο οποίος θα σουτάρει δυνατά ο Ζηνόβιος θα αποκρούσει αλλά η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Κουτσώνας με βοηθούς τους κ. κ. Μπισούκη και Τζώρτζο.

ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ (Καραγεωργίου) Βαρβαρούσης Δαλαπάσχος ( λ.τ. 27΄ Αθανασιάδης Λαζ.) Ευσταθιάδης Μπάρμπας Ανα. Αγγελίδης Μπάρμπας Γρ. Κεϊσογλου Ακριτίδης Παναγιωτίδης (70΄ Εμμανουήλ)  Χαρίτων Καζαντζίδης

ΑΕΠ (Παπαδόπουλος Β.) Ζηνόβιος Σαββούδης Βάλλας Ζερβανταρίδης (66΄ Πάτσιος)  Αλεξανδρής Παπακωνσταντίνου Μελισσινός  Τσίλης Kugja (46΄ Παυλίδης)  Μετικάνος (70΄ Αραβόπουλος)  Θεοδωρίδης

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων