Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝEΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΦΟΥΦΑ.





 ΑΕΠ – ΦΟΥΦΑΣ 0-1

Στο ίδιο έργο θεατές. Όπως πέρσι έτσι και φέτος ο Μακεδονικός Φούφα έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε με ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης. Στην αντίπερα όχθη η γηπεδούχος ομάδα έδειξε ότι θα είναι για μια ακόμα χρονιά μια από τις υπολογίσιμες δυνάμεις αρκεί όμως να καταφέρει να λύσει το θέμα του σκοραρίσματος.

   Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού θα χρειασθεί να φτάσουμε στο 13΄ του αγώνα για να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι φάουλ ένα μέτρο έξω από την περιοχή και στον άξονα την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τοπάλης αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ζηνόβιου. 18΄ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν η μπάλα μετά από το ένα δύο των Μετικάνου – Kugja θα φτάσει στον Βάλλα ο οποίος θα σουτάρει με δύναμη απ’ τα είκοσι μέτρα αλλά η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Σακαρίδη. 20΄ οι γηπεδούχοι θα κλέψουν την μπάλα μετά από πίεση στον χώρο του κέντρου ο Μετικάνος θα δώσει στον  Kugja σουτ του τελευταίου η μπάλα λίγο έξω απ’ το δεξί κάθετο δοκάρι του Σακαρίδη. 22΄ νέα ευκαιρία για την ΑΕΠ όταν ο Αλεξανδρής θα σουτάρει έξω απ’ την περιοχή ο Σακαρίδης όμως με τα ακροδάχτυλα θα βγάλει την μπάλα σε κόρνερ πριν αυτή καταλήξει στο γάμα της εστίας του. 27΄ ευκαιρία για τον ΦΟΥΦΑ όταν μετά από πάσα του  Τοπάλη πίσω απ’ το κέντρο ο Χάϊτας θα βρεθεί έξω απ’ την περιοχή θα πλασάρει αλλά ο Ζηνόβιος θα του κλείσει καλά το οπτικό πεδίο και θα αποκρούσει. 39΄ κερδισμένο φάουλ από πλάγια για την ΑΕΠ ο Βάλλας θα εκτελέσει η μπάλα θα περάσει πάνω απ’ τον Σακαρίδη αλλά λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα θα διώξουν οι αμυντικοί. 57΄ ο Μετικάνος θα βρει τον Παυλίδη πλάγια αυτός θα μπει στην περιοχή θα βγάλει στο ύψος του πέναλτι πίσω στον Βάλλα ο οποίος όμως θα χάσει το κοντρόλ και δεν θα μπορέσει να σουτάρει.  65΄ φοβερή ενέργεια του Μπίντση Ν.  από αριστερά μέσα στην περιοχή θα αδειάσει δύο φορές τον αντίπαλό του παράλληλη σέντρα η μπάλα μπροστά από αμυντικούς και επιθετικούς χωρίς κάτι θετικό για την ομάδα του. 73΄ φάουλ για τους φιλοξενούμενους με εκτελεστή τον Τοπάλη ο Ζηνόβιος σε δύο χρόνους πρώτα ψηλά και στην συνέχεια με τα πόδια θα διώξει τον κίνδυνο. 82΄ βαθιά μπαλιά από τον χώρο του κέντρου προς την περιοχή των γηπεδούχων ασυνεννοησία Ζηνόβιου αμυντικών ο Χάϊτας θα γίνει κάτοχος της μπάλας το πρώτο σουτ θα αποκρουσθεί  από τον τερματοφύλακα και στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης με νέο σουτ θα κάνει το 0-1. Τελευταία καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάνε το παιχνίδι στην παράταση στο 86΄ με τον Θεοδωρίδη ο οποίος μετά από σέντρα σε εκτέλεση φάουλ από τον Μετικάνο θα βρεθεί στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει με δύναμη θα πάει ψηλά άουτ.    
Διαιτητής του αγώνα κ. Μπαϊραμίδης με βοηθούς τους κ. Κωνσταντινίδη και Σουλίδη.    
ΑΕΠ Καραγιαννίων (Παπαδόπουλος Β.)  Ζηνόβιος Αλεξανδρής Αντάμης Σαββίδης Ζερβανταρίδης  Τσίλης (46΄  Παπακωνσταντίνου)  Παυλίδης (62΄ Μελισσινός) Βάλλας Kugja (85΄ Βογδόπουλος)  Μετικάνος Θεοδωρίδης
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Καραγκιολίδης Γ.) Σακαρίδης Κεσκιλίδης Ε. Ίτσκος Κοτζαφίλιος Μπίντσης Ν. (89΄ Ματσιγγάρης) Τοπάλης Κεσκιλίδης Α. Φωτίου (83΄ Μίμης) Χάϊτας Πολυχρονίδης (63΄ Φαχαντίδης) Περιχανά.  

ΑΠΟ : http://www.aepkaragiannion.gr/

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων